продукти

Доставка и връщане

Политика за доставка

Ние от “АЮРЛАЙФ” ЕООД разбираме, че бихте искали да получавате продуктите си своевременно и в отлично състояние. Насладете се на БЕЗПЛАТНА доставка до офис на СПИДИ.

Доставката до адрес на клиента е 6,00 лв.

Всички поръчки се обработват в рамките на 24 часа от получаването им.

Ние изпращаме вашата поръчка в рамките на 48 часа след обработката.

Нашите куриерски партньори ще доставят вашите продукти в рамките на 3-4 работни дни.


 

Политика за връщане

Ако сте получили грешен / повреден продукт, можем да го заменим с абсолютно същия артикул. Стоките могат да бъдат върнати само ако са неизползвани и непокътнати или чрез предоставяне на доказателство за повреда / дефект. Отваряните или употребявани стоки не могат да бъдат върнати.

Моля, изпратете ни имейл в рамките на 24 часа след доставката, ако искате да подменим даден артикул, с подходящо доказателство (снимка или документация). Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.


 

Политика за анулиране

Приемаме анулиране само в рамките на 24 часа от получаването на поръчката.

В случай, че трябва да отмените поръчката си, моля, пишете ни на e-mail ayurlifegroup@abv.bg с данните за вашата поръчка. Можете също да ни се обадите на телефон 0888 708 100.

“АЮРЛАЙФ” ЕООД си запазва правото да анулира всяка поръчка без обяснение за това според обстоятелствата, при които изискването не може да бъде изпълнено. Компанията ще гарантира, че всяко съобщение за анулиране на поръчка или всяко приложимо възстановяване ще бъде направено в разумен срок.