продукти

За Нас

Аюрлайф ЕООД е търговско дружество, вписано в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205294312, със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Княз Борис I № 96.

Аюрлайф ЕООД е ексклузивен дистрибутор за България и Румъния на оригинални аюрведични продукти на една от най-уважаваните компании в Индия, Shree Baidyanath Ayurved Bhawan Pvt. Ltd. (Колката), известна като Baidyanath /Байдианат/.

Baidyanath /Байдианат/ е признатият лидер на аюрведичното ноу-хау. Създадена през 1917 г., компанията е изиграла новаторска роля за възстановяване на древни знания с модерни изследователски и производствени техники. Разполага с 10 ултрамодерни производствени фабрики в различни части на страната, изградени в близост до екологично чисти източници на растителни съставки. Производствената гама се състои от над 700 патентовани аюрведични продукта, които са безопасни, ефективни и естествени. Заводите са сертифицирани по GMP и ISO.

Байдианат има собствен Аюрведичен изследователски институт, ангажиран с въвеждане на ново поколение билкови продукти, базирани на Аюрведа. Тя единствена в света може да използва за своите продукти наименованието „Автентична Аюрведа”. Това означава, че при производството им са спазени формулите на съставките и технологията на приготовление, така както са посочени в древните ведически текстове, без отклонение.
Компанията се стреми да задоволи нарастващия интерес към естествени, органични и аюрведични продукти. Те са клинично тестване в Института за следдипломно аюрведично образование и изследвания SVSP, Колката.

Името на марката, използвана за износ на продуктите на Байдианат е Goodcare или в превод „Добра грижа”.

Сертификат за качество – GMP
Сертификат за качество – GMP

📢❗🚨 ИМУН ГАРД - сега с 20% по-ниска цена!

X

📢❗🚨 ИМУН ГАРД - сега с 20% по-ниска цена!

X